Make a blog

by

2 years ago

be strong

aku sedih gila tau dak , aku taktau kenapa sekarang ni aku rasa kawan aku semua dah mcm lain , aku tak faham weh aku rasa mcm depa nk tinggai aku sensorang , kekadang bnyk benda aku nk luah kat depa tapi aku rasa mcm aku luah dekat org yg langsung takmau ambik tau pasal aku pun , aku terasa weh terasa dgn sikap hampa yg kalau bahagia sikit tinggal aku sorang , bila aku nk try cerita benda ni tapi hampa sorang hilang sorang lagi reply mcm tak mau reply , aku selalu dpt kata2 yg berguna daqi amis tapi aku takleh buat amis :( aku perlukan seorang kawan yg sokong aku daqi belakang yg selalu ada dengan aku time aku suka dan duka , kekadang layan aku mcm aku takdak perasaan langsung tak jaga hati aku , aku dah biasa kena mcm ni weh tapi sekarang aku rasa lain sbb aku dah matang nk pikiaq kawan mna yg aku syg weh , kekadang rasa mcm kawan dengan org yg tak anggap aku sahabat pun , orang yg aku tak menyangka yg mai pujuk aku , tapi aku tolak sebb aku nk merasa sendiri pujukan kawan aku . hati aku dah tawaq nk teqima kawan yg tak hargai aku langsung . thanks weh sbb buat mcm ni , aku hargai sngt saat2 zaman persekolahan kita .